Returer

14 dagars nöjdhetsgaranti

Vi förstår att du vill att din heminredning ska kännas helt rätt. Därför erbjuder vi en 14-dagars ovillkorlig returpolicy. Om du inom 14 dagar bestämmer dig för att du inte är helt nöjd så hjälper vi dig att ordna med returprocessen. Vi är övertygade om att du kommer att älska produkterna du beställer från Made by Loft.

Meddela oss inom 14 dagar

Vi måste meddelas inom 14 dagar från att du tagit emot din leverans. Efter 14 dagar kommer vi inte kunna acceptera din retur.

Oanvänt skick

Returer accepteras endast om produkten är i sitt ursprungliga, oanvända skick i originalförpackning. Därför är det bra om du sparar allt emballage tills du är helt säker på att du är helt nöjd Produkter som har repor, fläckar, skador, borrningar eller andra ändringar kommer inte kunna returneras. Kunden står själv för eventuella returkostnader

Återbetalningsprocess

Vänligen kontakta vår kundtjänst för att få ett returtillstånd. Vi skickar en transportör som hämtar din vara och skickar tillbaka den till vårt lager.  Vi kommer att kontrollera de returnerade varorna inom 72 timmar efter mottagandet av varorna för att se till så att de är i nyskick.  Vi behandlar sedan din förfrågan och betalar ut dina pengar inom sju dagar. Beroende på din kortutgivares policy kan det ta upp till fem arbetsdagar efter att vi betalat ut din återbetalning tills att det syns på ditt kontoutdrag.

Kompletterande tjänster

Observera att kompletterande tjänsteavgifter som betalats inte återbetalas.  Detta inkluderar avgifter som betalas för leverans till ett rum i hemmet och för leveranser och avhämtningar som inte ingår i vår standardleverans.

Skadade föremål

Vi beklagar verkligen om dina produkter levererades skadade. Vi använder robust förpackning men ibland kan skador uppstå under transport. Vi byter ut varan så snart vi kan, eller så erbjuder vi dig ett alternativ. Observera att du har upp till 14 dagar från mottagandet av leveransen på dig att kräva byte eller återbetalning för skadade/felaktiga föremål.

Garanti

Ibland händer saker som ligger bortom vår kontroll. Om dina produkter mot förmodan levereras i annat än perfekt skick, kontakta vänligen vår kundtjänst som ser till att ordna det.

Tillverkarens garanti täcker defekter i material och utförande i ett år från fraktdatumet. Vi skickar en ersättningsdel till dig. Observera att garantier inte kan överföras och inte gäller varor som sålts vidare. För att garantin ska gälla måste produkterna ha använts för deras avsedda ändamål genom normal användning. Fel som härrör från försumlighet, missbruk, olyckor, onormalt slitage eller om de används för kommersiella ändamål, inklusive både kort- och långsiktiga hyreslägenheter, omfattas inte av garantin.

Sammanfattningsvis…

Vi är seriösa när det gäller vår returpolicy eftersom vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp. Är du inte nöjd vill vi göra det enkelt att få en återbetalning eller ersättning. Detta gör vi eftersom vi själva hade velat ha samma service om vi var i din situation.