Fri Frakt i hela Sverige

Vi är Made by Loft
Våra soffor gör vardagsrum glada

Måste man verkligen välja mellan svindyrt och massproducerat? Slit-och-släng och hållbart? Det var frågorna vi ställde oss efter en hetsjakt på den perfekta soffan. Det verkade som om vi kan skicka folk till månen – men inte få sig en soffa med bra kvalitet och snygg design till vettigt pris. Vi vägrade acceptera det. Så vi började undersöka marknaden och hittade ett helt nytt sätt att sälja soffor.

Herald Sammet Soffa Grön

KVALITET + DESIGN + BRA PRIS: JA, DET GÅR!

Vi upptäckte att påslag på 500% inte alls är ovanliga. Det där med "mellanhänder", där alla inblandade behöver lägga på för omkostnader och vinst visade sig slå hårdare än vi kunde ha anat. Så vi bestämde oss för att göra sådana soffor vi själva ville hitta, men ta dem direkt från fabriken hem till dig. Eftersom vi heller inte har några lager eller liknande omkostnader betalar du bara för din soffa, varken mer eller mindre. Dessutom kan vi leverera den på futtiga 2 veckor. Det här är inte bara ett lite modernare sätt att sälja och köpa soffa. Det är en soffrevolution!

PREMIUM: DESIGNAT I SVERIGE - HANDGJORT I EUROPA

Vi ville hålla tillverkningen så nära hemma som möjligt, och samtidigt hitta precis rätt fabrik och samarbetspartners. Våra soffor är därför designade i Sverige, med våra behov av soffhäng i fokus. De tillverkas i en liten familjeägd fabrik i norra Europa som har över 20 års erfarenhet av att tillverka soffor med hög kvalitet och känsla för detaljer. Allt material, från trä till tyg till stoppning göra av premiumkvalitet, helt utan kemikalier eller andra farliga ämnen. Ramarna görs av träd som har vuxit och skördats i Norden och tygerna kommer från de bästa spinnerierna i Italien. Stoppningen är gjord av spänstig skum som gör att sofforna är sådär magiskt sköna att sitta och ligga i – men ändå håller formen.

Astor Liten Grå Soffa
Singer 2 sits Sammet Rosa

TRYGGT: TESTSITT PÅ RIKTIGT

Det kanske låter galet att köpa en soffa man inte har sett, känt på eller ens suttit i. På nätet dessutom. Samtidigt, hur realistiskt sitter du egentligen i en soffa du testar i butik? Nej, vi tyckte att det var bättre att låta dig ta hem drömsoffan, se hur den passar och känns och om den inte är "all that" inom 14 dagar så kommer vi och hämtar den igen.

HOS OSS ÄR SOFFAN SUPERHJÄLTEN.

Det brukar sägas att köket är hemmets hjärta men vi vet ju alla var man hamnar när man vill slå sig ner med ett glas eller vräka sig under en filt. Det är tveklöst i vardagsrummet den mesta av kvalitetstiden spenderas – och i vardagsrummet är det soffan som är superhjälte. Vi är Made by Loft. Och vi gör superhjältar som passar dig.

Herald 3 Sits Soffa Sammet Grön

Se fler alla kollektioner av soffor

3-sitssoffor

3-sitssoffor

2-Sits Soffor

2-Sits Soffor

Divansoffor

Divansoffor

Fåtöljer och Puffar

Fåtöljer och Puffar

Alla Soffor

Alla Soffor